Over ons

Keukenstudio Stormink is een unieke zaak, midden in het centrum van Gorssel. Onze studio kenmerkt zich door een uitstekende service, de hoogste kwaliteit, een prima garantie en unieke ontwerpen. Ook vinden we kleinschaligheid en vriendelijkheid belangrijk, evenals korte lijnen tussen u en ons. Onze keukens zijn geschikt voor ieder budget. Niet de verkoop, maar ú staat centraal!

KENNISMAKING

Persoonlijke begeleiding

ORIENTATIE

3D Visualisatie

ADVIES

Op maat voor u

ONTWERP

Oneindige mogelijkheden

OPLEVERING

Naar uw hart

Over ons

Stormink Keuken Studio

We voorzien u graag van een prachtige keuken, die van ontwerp tot en met oplevering helemaal aan uw wensen voldoet. Door het gebruik van duurzame materialen, de juiste kleuren, een passende inrichting en apparatuur van topkwaliteit komen we tot een uitgebalanceerd en verrassend ontwerp. Onze kracht is om technische ervaring en kwaliteit te combineren met een verfijnd oog voor vorm en detail, voor schoonheid en interieur. Het is tevens mogelijk om andere ruimtes in huis te voorzien van maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan inloopkasten. Niets is ons te gek: we doen ook graag de verbouwing of we verzorgen het totale interieur. Voor ons bestaat perfectie wel degelijk. We zijn pas tevreden als alles 100% in orde is.

Team

We stellen ons graag aan u voor. Mathijs Marang is sinds 2016 eigenaar en is gek van mooie en unieke ontwerpen en materialen. Hij houdt het team scherp en gemotiveerd om van Stormink de mooiste zaak van Nederland te maken. Janny Bloemendaal, Joelle Boers en Lisa Smallegoor zijn binnenhuisontwerpers. We brengen wensen en mogelijkheden samen tot een geweldige keuken.

Onze showroom is altijd up-to-date; We laten opties zien die op de trends vooruitlopen. Van klassiek en landelijk tot uniek, modern en over de top. Daarnaast verkopen we aanverwante artikelen, zoals keukenmachines.

TOP